El PSPV de Castelló demana una comissió per investigar les adjudicacions de l'ajuntament a Facsa, Lubasa i Piaf

El grup municipal socialista ha sol·licitat la creació d'una comissió d'investigació en l'Ajuntament de Castelló, amb representació de tots els grups polítics, per revisar els expedients tècnics i d'adjudicació entre 2003 i 2009 a les tres empreses amb contractes amb el consistori que l'informe policial del cas Gürtel relaciona amb un presumpte finançament il·legal del PP.

Calles ha dit que «l'objectiu és que s'aclarisca que des de l'Ajuntament de Castelló no s'ha servit a aquesta trama corrupta». Tanmateix, Calles ha assegurat que Álvaro Pérez, el Bigotes, «s'ha passejat per Castelló i ha organitzat actes del PP des de fa anys», fet que explicaria «per què ix en una foto darrere de l'alcalde, Alberto Fabra, en la festa de l'ascens del CD Castelló», i coses com «el silenci de l'alcalde pel que fa al finançament d'actes polítics en les eleccions municipals o respecte a la visita de Mariano Rajoy al Grau».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.