Política

CiU es querella per injúries contra l'ANC de Maçanet

Un full informatiu de l'assemblea manté que l'alcalde està imputat i a l'espera de judici i convida a no votar-lo

La denúncia a la qual fan referència es va arxivar

El grup municipal de CiU de Maçanet de la Selva portarà als jutjats “per injúries, calúmnies i falsedats” els autors del full informatiu de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) de Maçanet de la Selva per les seves afirmacions en el darrer butlletí. Entre les afirmacions que es fan al butlletí de l'ANC de Maçanet, s'exposa que l'alcalde, Antoni Guinó (CiU) està “imputat a l'espera de judici”, per la denúncia que li va interposar el regidor de 9M Josep Romaguera el 2010. La denúncia, però, va ser arxivada fa un mes.

Visites als jutjats

L'ANC de Maçanet de la Selva va fer públic el seu primer butlletí la setmana passada, i anava dirigit pràcticament en la seva totalitat a l'alcalde. Amb lletres majúscules i cos gran, llença la pregunta “Maçanet mereix seguir amb un imputat com a alcalde?”, afirma que “ha estat força vegades als jutjats” i que “en dues ocasions ha estat condemnat en ferm”. Fa referència a la denúncia de Romaguera per presumpta corrupció urbanística, que de fet, va ser arxivada. “A casa ho van passar molt malament, com es poden dir coses tan greus?”, va manifestar ahir Guinó. Però al full també es fa una extensa referència a l'acomiadament, el 2103, d'un membre de l'ANC, Joan Manuel Caballero, quan era càrrec de confiança de l'Ajuntament. L'assemblea denuncia “el seu inqualificable acomiadament” “només per ser membre de l'ANC” i exposa que l'alcalde lo ho va dir i ho confirmava “l'escrit d'acomiadament, ple de falsedats”.

“Propietari” de CiU

A més, l'ANC de Maçanet també exposa que el grup ha tingut reunions amb les direccions regional i comarcal d'Unió i comarcal de Convergència i que han reconegut “que ja saben de quin peu calça Guinó i que no li tenen cap respecte ni simpatia però que ell és l'alcalde i per tant, el propietari de les sigles CiU a Maçanet”. Per tot plegat, l'ANC de Maçanet de la Selva manifesta la seva “preocupació” pel fet que Antoni Guinó es torni a presentar (per setena vegada), i recorda que en el període que viu el país “cal que siguem més curosos que mai a l'hora de triar la llista a votar”.

Ara aquests babaus, un mes abans de les eleccions ho empastifen tot en nom de l'ANC
Antoni Guinó
Alcalde de maçanet
Titllar-nos de babaus i burros és la seva dialèctica, li emprenya que li diguin les veritats
Juli Campeny
Coordinador ANC de Maçanet

“Hi ha uns burros que fan servir les sigles de l'ANC”

Antoni Guinó va carregar ahir contra l'ANC de Maçanet, que coordina Juli Campeny: “Em sap greu denunciar-ho perquè ens hem fet un fart de participar en moltes coses com ara anar a la Via, hem penjat la bandera independentista, ens la van robar i la vam tornar a posar, i ara aquests babaus un mes abans de les eleccions ho empastifen tot a nom de l'ANC”. “La gent ja coneix el que fa quatre anys que treballa i el que surt un mes abans de les eleccions a fer el burro”, va afegir. Guinó a més s'ha donat de baixa del taller d'Història de Maçanet, que presideix també Campeny. Guinó afirma que és “rotundament fals” que acomiadessin Caballero per ser membre de l'ANC i els acusa de barrejar, amb les seves difamacions “la tasca d'un moviment ciutadà (...) amb finalitats partidistes i personals”. Guinó també va dir que fa dies que intenten posar-se en contacte amb Carme Forcadell, presidenta de l'ANC, per exposar-li “que hi ha uns burros que fan servir les sigles de l'ANC per fer política”. Juli Campeny es va limitar a dir ahir que titllar-los de babaus i burros “és la seva dialèctica, el que passa és que li emprenya que li diguin les veritats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia