El PSPV denuncia que el PP oculta el pla de mobilitat de Castelló

El regidor del PSPV-PSOE de Castelló, Javier Peris, ha criticat el «poc interès» mostrat per l'Ajuntament a facilitar l'accés dels veïns i de l'oposició al pla de mobilitat que el Fòrum per la Mobilitat va encarregar a l'empresa MECSA, on es recullen les diferents possibilitats per millorar els desplaçaments dins de la ciutat.

«Han gastat més de 3.000 euros dels nostres impostos en un pla que s'ha amagat en un calaix i que no s'exposa a l'opinió pública», ha declarat Peris, representant socialista en el Fòrum.

El del PSPV-PSOE ha denunciat igualment que les úniques actuacions que afecten a la mobilitat a Castelló les està promovent el govern espanyol, a través del Plan E, i no l'Ajuntament: la rotonda de la Salera, les noves bases del Bicicas, el reasfaltat de diversos carrers i la rehabilitació d'artèries, com ara Germans Bou, ha detallat l'edil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.