El Bloc qualifica de «pantomima» els pressupostos participatius de Castelló

L'ajuntament concentra el període per presentar propostes en les tres setmanes que hi ha més gent de vacances

L'equip de govern municipal ha comunicat hui als representants veïnals que tenen fins al 28 d'agost per presentar les seues propostes per als pressupostos municipals, que seran votades el 8 de setembre, justament en les setmanes on hi ha més gent de vacances, fet que ha sigut durament criticat pel portaveu del Bloc de l'Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu.

«La tria d'aquestes dates defineix la mala fe de l'equip de govern, que mai no ha cregut en els pressupostos participatius», ha manifestat Nomdedéu i ha recordat altres crítiques del seu partit al model de pressupostos del govern d'Alberto Fabra, com ara, que es puga sotmetre a l'opinió dels veïns una part de les despeses, però no dels ingressos. En aquest sentit, ha remarcat que l'equip de govern es va negar a plantejar en el Consell de Participació Ciutadana, els augments impositius de l'exercici anterior.

A més, segons Nomdedéu, les respostes que es donen en els diferents districtes per desestimar les propostes veïnals, «demostren que el projecte del PP és una pantomima». «Quan diuen que no hi ha pressupost per fer tal o qual cosa, el que estan dient és que no va a deixar de fer res del que tenen previst per fer el que demanen els veïns. Aleshores, perquè els pregunten?», s'ha qüestionat Nomdedéu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.