Política

ACPV valora la consolidació de Compromís i EU a les Corts

Assegura que el resultat electoral confirma l'existència d'un ample espai social partidari dels valors de país i progrés i de fer front al PP

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha valorat el “definitiu allunyament” del fantasma del bipartidisme que amenaçava les Corts. “Malgrat l'obstacle de la barrera antidemocràtica del 5% per accedir-hi, la consolidació parlamentària de Compromís i EUPV és una magnífica notícia”, indica l'entitat presidida per Eliseu Climent.

ACPV destaca que la suma de vots de totes les formacions d'esquerres “constitueix un ample espai electoral i social que aposta per una política d'afirmació clara i positiva dels valors de país i progrés, i que dóna el seu vot a formacions que han coincidit en el fet que la seua campanya era un clar fer front al PP”.

En aquest sentit, ACPV fa una crida pública a la generositat de partits i associacions per aprofundir en les complicitats que “ens uneixen i en els espais de trobada i acord que compartim. No ens podem permetre el luxe de menysprear cap aportació”, valoren.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.