Política

Mas qüestiona que Felipe González encara sigui el “principal referent” del PSC

El líder convergent diu que “no entén” que el “principal discurs de Montilla sigui posar-se amb CiU”

El president de CiU ha demanat al PSC que “doni explicacions sobre perquè el país està com està, ja que costarà molt de refer-lo”

El president de CiU, Artur Mas, ha qüestionat aquest divendres a Gironella que el PSC “encara tingui com a principal referent a Felipe González quan fa anys i panys que ja no està en política”.

Mas s'ha referit al míting que el president de la Generalitat, José Montilla, va fer aquest dijous a Badalona juntament amb l'expresident del govern espanyol Felipe González i ha titllat de “llastimós” que els socialistes “aprofitin el míting per posar-se amb els altres”.

Montilla va advertir a González que la CiU que ell va conèixer a la Moncloa “ja no existeix” i va avisar de la “gran incertesa” que suposaria una victòria del candidat de CiU en les relacions entre Catalunya i Espanya.

Artur Mas ha visitat aquest divendres l'empresa Planxisteria Berguedana a Gironella.

Amb la seva voluntat de fer una campanya “en positiu”, Mas ha expressat que “no entén” que el “principal discurs de Montilla sigui posar-se amb CiU”.

Segons Mas, com que “el PSC no té idees ni tampoc programa només pot ficar-se amb els altres”.

A més, el líder convergent ha demanat al PSC que “doni explicacions sobre perquè el país està com està”, ja que “no l'han deixat gaire bé i costarà molt de refer-lo”.

Tanmateix, Mas ha expressat que “igual que els treballadors de la Planxisteria Berguedana estan tirant endavant l'empresa, CiU també aixecarà el país en un futur”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.