Política

Parron plega com a regidor de Llagostera

El regidor de la CUP-Alternativa serà substituït per Jordi Casas

David Parron va presentar ahir, en el ple ordinari del mes de novembre, la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Llagostera per motius personals i professionals. Parron era un dels tres regidors de la CUP-Alternativa al consistori, on el partit forma equip de govern en coalició amb ERC, i s’ocupava de la cartera d’Hisenda, Medi Ambient, Medi Rural i Forestal. Parron també era el president del consorci de l’abocador de Solius, càrrec que passarà a assumir Enric Ramionet. “Sempre he actuat de manera honesta i transparent”, va dir Parron en una carta de comiat després de nou anys i mig al consistori. El seu substitut com a regidor serà Jordi Casas, número cinc de la llista de la CUP-Alternativa en les municipals del 2019, que accedeix al consistori per la renúncia de Marta Prieto, que era la quarta de la llista. La formació també anunciarà dissabte, durant un vermut a la plaça de Catalunya, els set primers noms de la seva llista per a les municipals del 2023. Enric Ramionet va confirmar ahir que no tornarà a ser el seu candidat.

Fins ara ja s’han anunciat tres alcaldables als pròxims comicis: Eduard Díaz (ERC), que substituirà l’alcalde Antoni Navarro; Narcís Llinàs (Junts), que substituirà Pilar Aliu, i Àlex Maqueda, que repetirà com a candidat del PSC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia