Política

Puigneró diu que s’ha treballat discretament amb ERC perquè el debat de política general vagi bé

El vicepresident del govern assegura que es continuarà fent per aconseguir que l’executiu “avanci cap a la independència”

El vicepresident del govern, Jordi Puigneró, assegura que s’ha treballat discretament amb ERC perquè el debat de política general “vagi bé”. Puigneró, que no ha volgut avançar res sobre la proposta d’autodeterminació que el president Aragonès va anunciar que portaria al Parlament, ha recordat que, precisament, “aquest tipus de moments requereixen discreció”. “I la continuarem mantenint amb les trobades, reunions i intercanvis de papers per fer possible allò que volem: un govern que tiri endavant el país, que faci feina i que també avanci cap a la independència”, ha afegit. El vicepresident ha fet aquestes declaracions a menys de 24 hores perquè comenci el debat de política general. Divendres el Parlament votarà les propostes de resolució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia