Política

Acusen de violació una secretària d’estat francesa que és ginecòloga

La secretària d’estat per al Desenvolupament, la Francofonia i els Acords Internacionals, la francogrega Chrysoula Zacharopoulou, ha estat acusada per dues persones de violació durant l’exercici de la seva professió com a ginecòloga, van informar ahir fonts de la fiscalia de París, que investiguen les denuncies. “Aquestes investigacions tenen com a objectiu determinar si els fets denunciats són susceptibles d’una qualificació penal”, va explicar la fiscalia.

La primera acusació data del 25 de maig, van indicar les mateixes fonts, que van assenyalar que dos dies després es va obrir una investigació. La segona denúncia va ser presentada per una altra persona el 16 de juny. Zacharopoulou, de 46 anys i antiga eurodiputada del partit del president, Emmanuel Macron, lidera una secretaria d’estat que depèn del Ministeri d’Afers Estrangers. Zacharopoulou no és l’únic membre del govern de Macron acusat de violació. El 22 de maig, tres dies després d’entrar en funcions l’executiu, el ministre de Solidaritat, Autonomia i Persones Discapacitades, Damien Abad, va ser acusat per dues dones de sengles violacions el 2010 i el 2011.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia