Política

Política

Anna Erra no tornarà a optar a l’alcaldia de Vic

Considera que el 2023 compleix el seu compromís de liderar la ciutat durant vuit anys

Desvincula la decisió del seu nou paper de vicepresidenta de Junts, on guanya pes polític

L’alcaldessa de Vic, Anna Erra, no tornarà a ser la cap de llista de JxCat a Vic i no optarà a revalidar l’alcaldia. Ho ha anunciat aquest vespre en una roda de premsa en què ha assegurat que volia ser “honesta” amb les seves conviccions i punts de vista polítics i ha recordat que “sempre havia dit que pel meu càrrec necessitava 8 anys”, segons recull ACN. Erra considera que, en un any, la seva “feina com a alcaldessa haurà acabat”. L’alcaldessa de Vic ha volgut desvincular la decisió del fet que aquest dissabte hagi estat escollida vicepresidenta de Junts per Catalunya en el congrés en què ha superat en vots a la presidenta del Parlament i nova presidenta del partit, Laura Borràs.

Erra complirà vuit anys al capdavant de l’Ajuntament de Vic, on ha aconseguit una majoria absoluta i fent un símil amb el bàsquet, esport del que va ser jugadora, ha recordat que es va tornar a presentar perquè creia necessari un segon mandat per acabar la feina projectada: “Havia fet la primera part del partit però em faltava la segona”. Erra surt reforçada al si de la seva formació en haver estat escollida vicepresidenta al congrés d’Argelers, a la Catalunya del Nord, aquest darrer cap de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia