Política

L’activista en vaga de fam pel català, ferm

Ahir va fer deu dies que Salvador Ribot va començar l’acció de protesta a Celrà

“Segueixo ferm i decidit. El català no es toca.” Així es va expressar ahir l’activista Salvador Ribot en arribar al desè dia de la vaga de fam que va començar a Celrà per reivindicar que no s’aprovi la nova llei del català. “Segueixo amb la vaga de fam indefinida seguint les etapes, que no les marquem pas nosaltres, sinó que les dicta l’enemic; la primera va ser pel decret llei, la segona serà dimecres –si no surt cap impediment– quan votaran la llei, la tercera etapa encara queda lluny i la tractarem a mesura que ens acostem al 8 de juny, i a partir d’allà decidim l’estratègia”, exposa en el comunicat fet públic ahir.

Salvador Ribot, militant de Junts per Catalunya, ha escollit Celrà –municipi governat per la CUP– per dur a terme la protesta. Al llarg d’aquests dies ha rebut la visita de representants d’ERC, Junts, la CUP i Poble Lliure: “Amb els partits signants del pacte per la llei no hi ha hagut sintonia, si bé molta cortesia, atès que els seus i els meus punts de vista són divergents.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia