Política

Vilagrà reclama “celeritat” per tancar la proposta tècnica per als Jocs d’hivern

La consellera de la Presidència exigeix que “ningú la posi en risc”

Demana que si no és possible l’acord amb l’Aragó “s’ha d’explorar totes les alternatives”

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha reclamat “celeritat” per tancar la proposta tècnica per als Jocs d’Hivern. “De cap manera volem que ningú la posi en risc”, ha remarcat en declaracions als mitjans des de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà). En un inici des del COE s’havia marcat com a data límit per tancar la candidatura aquest mateix divendres, però 24 hores abans el president del comitè, Alejandro Blanco, va decidir allargar el termini per tenir “més marge”. Vilagrà ha insistit que des de Catalunya se senten “còmodes” amb l’acord al que s’havia arribat inicialment i del que l’Aragó es va despenjar.

“Nosaltres hi som per sumar, però si no és possible s’ha de poder explorar totes les alternatives”, ha dit la consellera. De totes maneres, ha explicat que des d’un inici Catalunya havia apuntat cap a una candidatura en col·laboració amb altres territoris per no haver de construir equipaments o infraestructures de zero i que després no tinguin utilitat. Precisament per això ha reivindicat l’acord inicial perquè és “equilibrat i competitiu”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia