Política

La Guàrdia Civil no descarta cap hipòtesi sobre l'explosió d'un vehicle a les Coves de Vinromà

La Guàrdia Civil no descarta cap hipòtesi sobre la causa de l'explosió ahir d'un vehicle en un camp d'oliveres situat al terme de les Coves de Vinromà (Plana Alta), segons ha informat el subdelegat del Govern espanyol a Castelló, Antoni Lorenzo.

L'avís de l'explosió el va fer a les 19:14 d'ahir, segons va informar el Centre de Coordinació d'Emergències i va ser un veí qui va avisar que havia sentit una forta explosió, que va resultar ser un vehicle que era a la CV-10, al quilòmetre 69, al terme municipal de les Coves de Vinromà.

L'explosió del vehicle, aparcat enmig d'un camp d'oliveres a uns set quilòmetres del nucli urbà de les Coves, no va fer ferits ni danys personals, tot i que va fer un forat de 3 metres de diàmetre i l'estrèpit es va sentir des del Mas d'en Rieres, situat a uns cinc quilòmetres del lloc.

Veïns de les Coves de Vinromà han explicat que dissabte van veure una furgoneta Mercedes Vito groga amb els vidres tintats a dins de la qual hi havia quatre persones, i un pagès va veure com uns individus aparcaven la furgoneta al lloc en què hi ha hagut l'explosió.

El subdelegat del Govern espanyol a Castelló, Antoni Lorenzo, ha indicat que la Guàrdia Civil "estudia totes les hipòtesis" sobre l'explosió. Preguntat per si es pot atribuir a la banda terrorista ETA, Lorenzo ha insistit que no es descarta cap hipòtesi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.