Política

La consellera Cervera anima als Pirineus a aprofitar l’oportunitat dels jocs

Ciuró: “Tenim dret a defensar-nos dels que ens fumen coces des de Castella i Lleó”

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, de JxCat, ha animat aquest dissabte als habitants del Pirineus catalans a aprofitar la “oportunitat” que representaria organitzar uns Jocs Olímpics d’Hivern en 2030, la candidatura del qual està pendent d’una consulta ciutadana.

La consulta vinculant sobre la candidatura olímpica Barcelona-Pirineus se celebrarà en la propera primavera i en ella votaran els ciutadans de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran, segons va anunciar la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà.

En un acte polític de JxCat a Castelldefels (Baix Llobregat), Cervera ha emplaçat als ciutadans del Pirineus a recolzar la candidatura olímpica, perquè representa “una oportunitat que cal agafar”.

Cervera ha recordat que els Jocs Olímpics de 1992 “van situar Barcelona al món” i s’ha mostrat convençuda que ara hi hauria també “un abans i un després per al Pirineu”.

“Siguem valents i aprofitem aquestes oportunitats”, ha afegit.

Per la seva banda, la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, ha assegurat en el mateix acte: “Tenim dret a defensar-nos dels que ens fumen coces des de Castella i Lleó”. Ciuró ha defensat el model d’immersió lingüística, ha criticat la imposició del 25% del castellà a les aules i ha considerat que “quan a la gent se li veta la llengua, té dret a revelar-se”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia