Política

El govern exigeix la fi de la repressió

Vilagrà i Ciuró confien que la vista sobre l’extradició de Puigdemont a Sàsser suposi “una nova derrota de la justícia espanyola”

Les conselleres de Presidència i Justícia viatgen a Sardenya per donar suport al president i remarquen que es pot moure lliurement per tot Europa menys a Espanya

Les conselleres de la Presidència i de Justícia, Laura Vilagrà i Lourdes Ciuró, respectivament, han exigit la fi de la repressió i l’amnistia per a tots els represaliats per l’1-O.

En declaracions a mitjans a les portes del Tribunal d’Apel·lació de Sàsser (Sardenya), les dues conselleres, en representació de tot el govern, han donat suport al 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que ha comparegut aquest dilluns a la vista sobre la seva extradició a la cort sarda. Vilagrà i Ciuró han remarcat que l’Estat persegueix l’expresident català per les seves idees.

La titular de Presidència ha confiat que avui es viurà “una nova derrota” per a la justícia espanyola, com ha recordat que ja va passar a Bèlgica i Alemanya. Vilagrà ha denunciat que es viu “una ignomínia”.

Ciuró també ha remarcat que Puigdemont “dóna la cara un cop més” i compareix davant la justícia.

Les dues conselleres han constatat que com a eurodiputat “amb els drets garantits” Puigdemont es pot moure lliurement per tot Europa menys per Espanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia