Política

Els comuns creuen que la detenció de Puigdemont “reforça” el diàleg i la necessitat de desjudicalitzar la política

Mena assegura que la taula “portarà beneficis fins i tot a qui la vol dinamitar”

El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha defensat que la detenció i posterior alliberament de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont “reforça” el camí del diàleg i la necessitat de desjudicialitzar la política. En roda de premsa Mena ha explicat que seguiran apostant per al reforma del deli te de sedició, tant dins el govern espanyol com a la taula de diàleg. A més, el portaveu de CatComú ha lamentat que Junts “s’autoexclogui” de la taula de diàleg però ha assenyalat que la negociació “ha vingut per quedar-se”, i ha assegurat que “portarà beneficis fins i tot a qui treballa per dinamitar-la”.

Després que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, hagi insistit en la llei d’amnistia, Mena ha recordat que ara mateix no hi ha una correlació de forces favorable al Congrés i ha apuntat que és “molt més pragmàtic i realista” concentrar-se en el diàleg i en la desjudicialització a través de la reforma del Codi Penal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia