Política

Volen explicacions per la gestió del foc de Llançà

ERC reclama a Grande-Marlaska que informi sobre la coordinació dels treballs

Esquerra Republicana ha demanat la compareixença del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, perquè informi sobre la gestió en la coordinació dels treballs per estabilitzar i controlar l’incendi forestal de Llançà, el Port de la Selva i la Selva de Mar. El senador per Girona Jordi Martí Deulofeu ha registrat aquesta iniciativa parlamentària al Senat. Martí assegura que es fa difícil d’entendre i costa d’imaginar que l’Estat “no hagi autoritzat la utilització de recursos aeris francesos” per estabilitzar i controlar el foc de Llançà, el Port de la Selva i la Selva de Mar, malgrat la petició expressa del govern.

El senador per Girona entén que per una “qüestió de proximitat geogràfica, de coneixement del territori i de rapidesa”, semblaria lògic que una bona coordinació en aquest sentit hauria estat beneficiosa per als treballs de contenció de l’incendi forestal, especialment durant les primeres hores després de ser declarat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia