Política

ERC acusa la dreta de posar Catalunya en el punt de mira

ERC va lamentar ahir la reiteració de l’error de la dreta, l’extrema dreta i sectors “retrògrads del règim del 78” de posar Catalunya “en el punt de mira”. D’aquesta manera, la secretària general i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, es referia a la campanya de recollida de signatures del PP contra els indults, com a les manifestacions convocades contra la concessió de l’indult als presos polítics catalans. “Per més manifestacions i recollides de signatures que s’organitzin és amplíssim el consens sobre una solució política i la necessitat de dialogar i negociar”, va asseverar. Segons va reiterar, els republicans no s’oposen a mesures com els indults, però va insistir que “la solució de fons” al conflicte vindrà de l’amnistia i l’exercici del dret a l’autodeterminació.

Vilalta va assegurar que la mobilització de la dreta ho és també “contra allò que vol la ciutadania de Catalunya i contra la possibilitat de construir solucions democràtiques i polítiques a un conflicte democràtic i polític”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia