Política

riudarenes

El ple s'abaixa les retribucions d'un 7%

El ple de Riudarenes va aprovar ahir una reducció de la retribució dels càrrecs electes a l'entorn del 7 per cent. D'aquesta manera, el ple se suma a la rebaixa general que han fet els consistoris i altres administracions públiques les darreres setmanes com a mesura de contenció en la despesa en el marc de la situació de crisi econòmica actual. En el ple també es va donar suport a dues mocions, una de suport al Correllengua 2010 i l'altra de suport a l'Estatut de Catalunya i en contra de la retallada que ha provocat la sentència del Tribunal Constitucional. La moció aprovada a Riudarenes no preveia, però, la fórmula de considerar-se “moralment exclosos de la constitució”.

Igualment es va aprovar una moció que presenta l'Ajuntament de Maçanet de la Selva per a la millora urgent del finançament local. El ple també va aprovar el compte general corresponent a l'any 2008.

j.c.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]