Política

Illa creu que ERC i JxCat estan en “un atzucac” 

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha afirmat aquest dijous que ERC i JxCat estan en “un atzucac”, ja que “s’obstinen a repetir el que ja ens va portar a un fracàs”, i ha defensat de nou que “Catalunya ha d’obrir un temps nou”.

En declaracions a Antena 3, Illa ha indicat d’aquesta forma que, atès que té la “legitimitat política” per fer-ho, demanarà a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, que li permeti presentar-se a la investidura amb l’objectiu “d’obrir un temps nou, sense retrets de cap tipus, mirant cap a endavant”.

“Quan Borràs em convoqui tornaré a reiterar la meva disposició a obrir un temps nou”, ha insistit Illa, qui ha subratllat les “enormes dificultats” que estan tenint ERC i JxCat per aconseguir un acord que permeti la investidura de Pere Aragonès.

Segons el parer d’Illa, les eleccions del 14 de febrer van tenir un “resultat clar”, és a dir, “una majoria d’esquerres” que ell voldria traduir formant govern amb els comuns.

També ha afirmat que farà “tot el possible” per evitar una eventual repetició de comicis, perquè creu que aquest escenari no seria “convenient” per a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia