Política

Junts per Riudaura reclama que s’escolti les seves propostes

Els tres regidors de Junts per Catalunya Riudaura, Miquel Puig, Eduard Catalina i Maria Comerma, han reclamat a l’equip de govern que escolti les seves propostes i opinions i que els tingui en compte a l’hora de prendre decisions. En una compareixença per fer balanç del primer any i mig de govern, han reclamat, doncs, un canvi de model en la gestió i administració del consistori.

Junts demana, entre d’altres qüestions, focalitzar les ajudes i el suport a polítiques per fer front a l’impacte social i econòmic de la Covid-19 i que estiguin recollides en les ordenances fiscals i el pressupost de 2021, establir un model de participació amb comissions informatives prèvies als plens municipals o planificar les inversions de manera quadriennal. El grup també posa l’accent en l’execució del centre cívic, aprovat per referèndum i tramitat per l’anterior equip de govern, i en la necessitat de planificar-ne els usos com a element social i dinamitzador municipal. Els regidors subratllen, a més, la necessitat d’una major transparència, per exemple en la gestió urbanística del POUM, per tal de facilitar bones polítiques d’habitatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia