Política

Manifestació estàtica de l’EI per la Diada

L’esquerra independentista (EI) manté la seva tradicional manifestació de la tarda a Barcelona per la Diada, però aquest cop serà estàtica i també s’hi adoptaran mesures de prevenció per evitar contagis, com ara el control de temperatura a l’hora d’accedir-hi, la distància de dos metres entre els participants, l’ús de mascareta i un control d’accés per limitar la participació a les persones que disposin d’un codi QR que les formacions com ara la CUP o Arran distribuiran els pròxims dies per les xarxes socials. La manifestació tindrà lloc aquest any al passeig Lluís Companys de Barcelona a partir de les set de la tarda. En la presentació feta ahir al Fossar de les Moreres, la portaveu del secretariat nacional de la CUP, Maria Rovira, explicava que la crisi no es pot afrontar amb “pedaços”, que “cal capgirar el model de dalt a baix” i, per aquesta raó, defensava el “dret a la protesta, que no pot ser vetat per ningú”. Una vuitantena de militants de les organitzacions de l’esquerra independentista vetllaran pel control d’accessos i el compliment de mesures durant la concentració.

L’EI també preveu realitzar durant la Diada actes polítics a Lleida, Reus i Girona mentre que a Barcelona, a dos quarts d’onze del matí, també tindrà lloc una manifestació juvenil pel carrer Ferran, on es mantindran les distàncies entre participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia