Política

La UGT registra la petició d’indult per a l’exconsellera Bassa

Té el suport dels alcaldes de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, a més de CCOO, Pimec i altres entitats

La UGT ha registrat la petició d’indult per a l’exconsellera Dolors Bassa al Ministeri de Justícia. De fet ho va fer el passat 15 de juny, segons ha avançat Ser Catalunya i han confirmat a l’ACN fonts del sindicat. Diverses personalitats s’han adherit a una llista de suports a l’indult, entre elles els alcaldes de les quatre capitals de demarcació, Ada Colau, Marta Madrenes, Miquel Pueyo i Pau Ricomà; el secretari general de la UGT, Josep Maria Àlvarez; el de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, el president de la patronal Pimec, Josep González; la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina; El president de Lafede.cat, Luca Gervasoni, i l’exalcalde socialista de Girona Joaquim Nadal, entre d’altres.

Bassa agraeix l’indult presentat per UGT i defensa que la solució passa per l’amnistia i la negociació del conflicte

Diverses personalitats s’han adherit a la llista de suports a l’indult
ACN

L’exconsellera Dolors Bassa ha agraït l’indult que ha registrat UGT i ha defensat que la solució “ha de ser general” i ha de passar per l’amnistia i la negociació del conflicte. “Mentrestant us agraeixo el suport per poder estar a casa i no passar temps entre murs i barrots. Si signeu: Moltes Gràcies”, afegeix a través del seu compte de Twitter.

Diverses personalitats s’han adherit a una llista de suports a l’indult, entre elles, els alcaldes de les quatre capitals de demarcació, Ada Colau, Marta Madrenes, Miquel Pueyo i Pau Ricomà; el secretari general de la UGT, Josep Maria Àlvarez; i el de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco.

L’indult es va registrar el 15 de juny però no s’ha fet públic fins avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia