Política

ERC diu que la “unanimitat” en l’aval del CGE als pressupostos evidencia “la deslleialtat i irresponsabilitat” de Cs

Els republicans retreuen al partit taronja que hagin “retardat la tramitació” d’uns comptes amb “nous recursos”

ERC creu que la “unanimitat” amb què el Consell de Garanties Estatutàries (CGE) ha avalat el projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2020 evidencia la “deslleialtat i irresponsabilitat” de Ciutadans per haver-los impugnat i “endarrerit la tramitació”.

En un tuit , la secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta, ha criticat que fa un mes haurien pogut aprovar els pressupostos i “destinar els nous recursos a lluitar contra la Covid-19”. “Ciutadans ho va bloquejar, sense raons ni motius”, ha denunciat Vilalta a les xarxes.

D’altra banda, la diputada republicana Raquel Sans ha carregat en un vídeo enviat a la premsa contra “l’actitud gravíssima” de Cs per haver presentat, fa tres setmanes, un recurs en un moment com l’actual. “El que han fet és retardar-ne tota la tramitació i han obligat al Govern, ja sotmès a tensions pressupostàries, de no poder disposar de 3.000 milions d’euros fonamentals per fer front a aquesta crisi”, ha reblat la diputada.

Sans ha dit que calen recursos en salut, serveis socials i residències i que calen aquests 3.000 milions d’euros més dels comptes per a fer front a aquesta crisi generada per la Covid-19.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia