Política

Pedro Sánchez crida els catalans a ser “la punta de llança” i “liderar” el canvi polític votant al PSC

El candidat del PSOE convida a treure-li “targeta vermella” a Rajoy i no donar suport a Ciutadans ni Podem

El candidat del PSOE a la presidència del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha tancat la campanya del PSC aquest divendres fent una crida als catalans perquè siguin “la punta de llança” i “liderin” el “canvi polític” a l'Estat espanyol. Per fer-ho, ha dit, cal votar al PSC i que els socialistes catalans obtinguin el 20-D un “resultat extraordinari”. A més, el presidenciable del PSOE ha volgut convidar els ciutadans a “treure targeta vermella” a Mariano Rajoy el diumenge i fer-lo fora de la Moncloa. “Així que ni taronja ni morat”, ha dit en referència a C's i Podem. Sánchez ha participat a l'acte final del PSC junt a la cap de llista per Barcelona, Carme Chacón, i amb 3.500 persones al pavelló e la Vall d'Hebron.

Pedro Sánchez ha volgut amb aquest acte fer un doble tancament de campanya a Barcelona a darrera hora de la tarda i a Madrid a la nit. Per als socialistes, aquesta és una mostra més de la importància que el PSOE dóna al PSC i a Catalunya. I de fet, el missatge del presidenciable socialista a la Vall d'Hebron ha anat, justament, en aquest sentit. “Catalunya ha de ser la punta de llança per assegurar el canvi polític, ha de liderar el canvi”, ha dit, tot demanant per al PSC un resultat “extraordinari” el 20-D. “Per a mi, és fonamental”, ha considerat.

Sánchez ha aprofitat el míting també per reivindicar-se com “'l'única” opció que “pot fer fora Rajoy” de la Moncloa. I per això ha denunciat un “front anti-PSOE” de C's,PP i Podem per intentar “apartar els socialistes de la carrera electoral”. “Però aquí estem, en peu i anem a guanyar les eleccions!”, ha cridat.

En aquest sentit, ha fet una crida a no donar suport a C's ni Podem si el que es vol és “assegurar el canvi”. “El diumenge, ni taronja ni morat. El diumenge, vermell. Traiem targeta vermella a Rajoy”, ha sentenciat.

Per últim, el socialista ha volgut insuflar moral de victòria als seus, i els ha esperonat a “guanyar poble a poble, plaça a plaça, ciutat a ciutat”. “El que hem de fer és conquerir el futur. El futur no està escrit, l'escriurem votant al PSOE, votant cavi polític. Així que confiança, feina i a guanyar!”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Oceania

Una esllavissada enterra un poble sencer a Papua Nova Guinea

Barcelona
Nova Caledònia

La policia francesa mata un home després de la crida a la calma de Macron

Barc / elona
Política

El TSJC fixa el judici per l’1-O a Jové, Salvadó i Garriga al setembre malgrat l’amnistia

barcelona
iran

L’exèrcit iranià no veu indicis sospitosos en l’accident de Raisi

Guerra a Gaza

Israel respon al reconeixement de l'estat palestí

barcelona
política

Els pactes i Catalunya es fan lloc en la campanya de les europees

barcelona
Xavier Cros
Alcalde de Fontcoberta (ERC)

“Sense subvencions no podem fer inversions”

Fontcoberta
Sònia Viñolas
Alcaldessa de Malgrat de Mar (PSC)

“Vull recuperar la pertinença de poble que hem anat perdent”

Malgrat de Mar
política

Sánchez retira la llei del sòl per evitar un segon revés i perilla la majoria al Congrés

madrid