Política

L'ANC escalfa motors per a la Diada i el 27-S a Ventalló

Carme Forcadell, Eduardo Reyes, Albert Pont i Montserrat Carulla participen en un acte que vol “donar dades, mobilitzar, treure pors i convèncer indecisos”

L'Assemblea Nacional Catalana de l'Alt Empordà i l'ANC de Ventalló volen mobilitzar el màxim de catalans amb vista a la manifestació de l'11 de setembre a l'avinguda Meridiana de Barcelona i sobretot de les eleccions del 27 de setembre. I per això han organitzat pel pròxim 18 de juliol un acte que pretén “donar dades, mobilitzar, treure pors i convèncer indecisos”. Així ho explica Oriol Ferrer, de l'ANC de Ventalló, que confia que l'assistència de públic es repeteixi i s'arribi a les 400 persones que van ser a l'acte de l'any passat. De fet, hi va assistir gent arribada de tot Catalunya.

Els convidats a l'acte del dia 18 són d'excepció. Hi seran Carme Forcadell, expresidenta de l'ANC; Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis; Eduardo Reyes, de Súmate, i l'actriu Montserrat Carulla. Participaran en un debat que porta per títol Arguments per votar independència el pròxim 27-S i el dirigirà el director d'El Punt Avui, Xevi Xirgo. Al final hi haurà un torn obert de preguntes i el públic podrà plantejar les qüestions que vulguin als convidats. Un dels objectius que s'ha marcat l'ANC és atraure a l'acte persones no convençudes o no interessades fins ara en el procés català i que el debat serveixi per “ajudar a mobilitzar el vot”. “La idea és que Albert Pont ens parli del que hem perdut econòmicament amb l'autonomia i el que guanyarem amb la independència, Eduardo Reyes es dirigirà a aquella gent que se sent espanyola i que no s'ha plantejat mai el tema de la independència, Montserrat Carulla pot atraure persones grans que tenen més por, i Carme Forcadell parlarà de la importància de la societat civil”, diu Ferrer.

Després del debat hi ha un sopar popular a l'aire lliure amb fideuada i botifarrada. Es poden comprar els tiquets a les botigues Ca la Lourdes, Carnisseria Roca i Bar El Teatret de Ventalló; a la xarcuteria Roca de l'Escala i a Tabacs Rimblas de Figueres. També hi haurà música amb Lo Xiquet de Joanot.

LA DATA

18.07.15
Al pavelló de Ventalló
es farà un debat i posteriorment un sopar, tot i que són dos actes independents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Jaume Veray Cama
Cap de llista del PP a la circumscripció de Girona al Parlament el 12-M

“Potser fent eleccions cada mes solucionaríem més coses”

Girona

Protesta i resposta policial als campus

Los Angeles
Laia Estrada i Cañón
Candidata de la CUP a la Presidència de la Generalitat

“Ens juguem que la política es torni a fer des de casa nostra”

Barcelona
crònica

‘Runner’ Illa i el ritme dels socialistes

Referèndum: com, quan i per què

Referèndum: com, quan i per què

Barcelona
ERC

La “claredat” d’Aragonès

barcelona
anàlisi

Esquerra, a mobilitzar l’esquerra

Dividits pel topall al lloguer

Barcelona
Junts. PuigdemontxCatalunya

Una consulta pactada és possible

barcelona