Política

Les dimissions a CiU de Castelló no faran variar el pacte amb el PP

Assumpció Brossa diu que les dimissions són poques i que no faran replantejar un pacte que s'ha fet “pel bé del poble”

L'alcaldessa de Castelló d'Empúries, Assumpció Brossa (CiU), va iniciar ahir les seves funcions amb unes primeres trobades amb els treballadors de l'Ajuntament i dels ens municipals. Les dimissions anunciades en l'assemblea local de Convergència per part de militants que no estan d'acord amb el pacte que ha fet CiU amb el PP no faran replantejar l'acord de govern. “Són poques dimissions i el pacte s'havia parlat en presència dels delegats de la demarcació de Convergència i d'Unió, és un pacte que s'ha fet pel bé del poble”, diu Brossa. Anna Gusó, presidenta local de Convergència, havia d'entregar ahir la seva renuncia al càrrec, a més de cinc baixes (sobre una quarantena de militants), perquè considera que en el context del procés sobiranista no calia pactar amb el PP.

El president comarcal de CDC, Ferran Roquer, va manifestar ahir que ha parlat amb Anna Gusó, però que el partit no hi intervindrà, perquè les candidatures tenen autonomia local per decidir el que consideren més adient per al poble.

D'altra banda, Brossa explica que s'està ultimant el cartipàs i que ja s'ha acordat que hi haurà cinc tinences d'alcaldia: dues seran per a CiU, i el PP, Udem i Plataforma Cívica en tindran una cada un.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia