Política

IpC proposa un govern d'unitat a Canet d'Adri

El candidat ja ho ha traslladat als caps de llista dels altres dos grups, CiU i Avica

El candidat d'Independents per Canet d'Adri (IpC-AM), Carles Espígol, guanyador de les eleccions al municipi, ha proposat als altres grups que han obtingut representació (CiU i l'Agrupació Veïnal d'Independents de Canet d'Adri, Avica) la formació d'un govern d'unitat.

Espígol pensa que governar tots junts “és el millor per al municipi”. Considera que unir-se tots per dirigir conjuntament el govern municipal “més que sumar, multiplicarà” i evitarà disputes que “en un poble petit no tenen sentit; és molt millor per a tots anar units”, opina. Afegeix que té un altre argument a favor d'aquesta col·laboració: els programes electorals dels tres grups. “Els programes són molt semblants i per tant no hi ha d'haver problemes per posar-se d'acord.”

Ja ha traslladat aquesta proposta als altres grups, en reunions que ha mantingut amb ells per separat, i ara espera la resposta. El candidat de CiU, Joel Casellas, confirma que el candidat d'IpC-AM li ha comentat aquesta proposta. Casellas prefereix no valorar-la en cap sentit fins a posar-la en comú i debatre-la amb els seus companys d'agrupació.

Espígol recorda que aquesta proposta era ja un dels seus objectius de mandat: “Ho portàvem en el primer punt del nostre programa electoral, pel cas que fóssim la força més votada i, per tant, haguéssim d'impulsar nosaltres la creació del govern.”

La formació encapçalada per Espígol va obtenir tres regidors, amb pocs vots de diferència per damunt de CiU, que també n'ha obtingut tres. Els segueix Avica, amb un representant en el ple municipal.

LA FRASE

Canet d'Adri és un poble petit, i és molt millor que anem tots junts pel bé del poble
Carles Espígol
candidat d'independents per canet d'adri (ipc-am)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.