Política

Més de 200 entrevistes, 18 debats electorals i 92 anàlisis

Èxit de públic en els debats organitzats amb la col·laboració de gairebé una trentena de mitjans de comunicació i entitats locals

El Punt Avui aposta per una àmplia cobertura informativa

El Punt Avui ha fet una aposta decidida per aquestes eleccions municipals amb una àmplia cobertura informativa que, en l'edició d'aquest diari a les comarques gironines, s'ha plasmat amb 203 entrevistes a caps de llista, 92 anàlisis de municipis i 18 debats electorals. A tot això cal sumar-hi la informació del dia a dia de les diverses candidatures arreu de la demarcació, així com el gran desplegament que s'ha fet en l'àmbit nacional.

Els debats electorals han estat un èxit de públic, amb plens gairebé absoluts a tots els municipis on se'n van organitzar. En total n'han estat divuit, coorganitzats amb entitats locals i altres mitjans de comunicació: Fòrum Salvador Espriu, TV Girona, Fem Girona, AE Comunicació, La Selva Comunica, Tot Bisbal, La Bisbal TV, Nova Ràdio Lloret, Ràdio Palafrugell, Edicions Baix Empordà, Revista de Palafrugell, Ràdio Cassà, Cassà Digital, Llumiguia, Ràdio Olot, Cadena SER Garrotxa, Nació Digital Garrotxa, El Digital de Girona, Ràdio Sant Feliu, Ajuntament de Blanes, Ajuntament de Torroella, Ràdio Banyoles, TV Banyoles, Activa 21 i Olot Televisió.

El públic va respondre massivament en tots els actes organitzats i s'han omplert espais com ara teatres, sales de plens, auditoris, sales polivalents i de conferències. En tots, centenars de persones han seguit en directe els debats per escoltar de primera mà els candidats que es presenten en aquestes eleccions municipals.

Els municipis on s'han dut a terme han estat Maçanet de la Selva, Girona, Figueres, Santa Coloma de Farners, Bescanó, la Bisbal d'Empordà, Salt, Lloret de Mar, Anglès, Palafrugell, Cassà de la Selva, Torroella de Montgrí, Olot, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Banyoles i Vidreres. Han estat actes pensats com un servei a la ciutadania, oberts al públic, i amb l'objectiu de reunir els candidats a l'alcaldia d'aquell municipi perquè puguessin confrontar propostes, opinions i idees. Tradicionalment, aquest diari sempre ha apostat per aquest format i, en aquesta ocasió, s'ha repetit l'èxit de les edicions anteriors.

LES XIFRES

18
debats
s'han organitzat amb la col·laboració de prop d'una trentena de mitjans de comunicació i entitats locals
203
caps de llista
de les comarques gironines han estat entrevistats per aquest diari al llarg de la campanya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estat francès

Estudiants propalestins bloquegen el Sciences Po de París

barcelona
guerra a europa

Els aliats anuncien l’enviament a Ucraïna de míssils i artilleria

barcelona
escòcia

La crisi al govern escocès deixa en l'aire el futur del primer ministre

barcelona
Carib

Pren possessió el Consell Presidencial de Transició d'Haití

Barcelona
guerra a gaza

Israel es prepara per envair Rafah

barcelona
Portugal

L'auge de la ultradreta marca el 50 aniversari de la Revolució dels Clavells

Barcelona
política

Aragonès “celebra” que Puigdemont posi “ara” en valor una taula entre governs

barcelona

Entitats ecologistes insten el PSC, ERC i Junts a renunciar als macroprojectes turístics

barcelona
política

Barcelona donarà suport a la creació d’un estat palestí

barcelona