Política

Empadronaments sota sospita a Palau-saverdera

La candidatura Gent de Palau-AM veu casos d'irregularitats en el cens

La candidatura Gent de Palau-AM (GdP-AM) va denunciar ahir que, en el cens del municipi de Palau-saverdera, s'han detectat casos irregulars d'empadronaments. En un comunicat, la candidatura explica que s'han localitzat diferents persones empadronades que no tenen cap tipus de relació amb les famílies que hi viuen o persones empadronades en cases declarades inhabitables i/o en ruïna.

Un exemple d'aquests casos seria al número 75 del carrer Nou, on segons GdP-AM, hi ha una persona empadronada en una casa en ruïnes i que és propietat de la dona de l'alcalde del poble.

Des de Gent de Palau ja han obert un acte notarial per denunciar aquesta irregularitat.

En el mateix comunicat, Gent de Palau explica que volen donar a conèixer les irregularitats relacionades amb els empadronaments del municipi i que en alguns casos afecten directament la família de l'alcalde, Narcís Deusedas. GdP-AM cita també el cas de dues persones empadronades en una casa de la família de l'alcalde, al carrer Nou, 73, persones que serien de l'empresa de càtering que serveix el dinar a l'escola i a la llar d'infants del municipi.

Preguntat per aquest diari sobre aquests casos, Deusedas nega cap irregularitat i explica que la casa del carrer 73 és arrendada i que la del número 75 és en ruïnes. “Tot és campanya i sempre que hi ha eleccions s'inventen coses; en canvi els mateixos que diuen això porten a la seva llista gent empadronada a Palau però que fa anys que no hi viuen”, respon l'alcalde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia