Política

Més impostos impagats a Castelló

L'alcalde assegura que es fa una campanya difamatòria

Un nou cas d'un contribuent que no hauria pagat els impostos municipals a Castelló d'Empúries torna a sacsejar la campanya municipal en aquest municipi. Segons informava ahir la ràdio Cadena Ser, Joan Serra, que va ser primer tinent d'alcalde de Xavier Sanllehí fins al 2007, acumularia un deute de més de 40.000 euros en tributs municipals impagats des del 2006. Segons informa aquest mitjà, entre els impagaments hi ha milers d'euros pendents per l'IBI de múltiples propietats, per l'impost municipal de vehicles i fins i tot hi ha una multa de 90 euros que no hauria estat abonada.

Serra va ser el número 2 de Sanllehí fins al 2007 i també el va acompanyar quan CiU va quedar a l'oposició del 2007 al 2011. Com ja va passar el mes passat, quan va saltar la notícia que el regidor i membre de l'equip de govern, Joan Augé, també tenia acumulats impagats amb la hisenda municipal, Xavier Sanllehí reiterava ahir que “tots els contribuents tenen el mateix tracte”. L'alcalde explica que desconeix aquest cas en concret i que ja no manté relacions personals amb Serra, però que hi ha molts contribuents endeutats, “també altres regidors”, i que l'Ajuntament els aplica el mateix criteri a tots, tot i que no sempre és fàcil recuperar aquests deutes. “Em dol que algú estigui filtrant dades personals, però només ho fan d'algunes persones en concret, és una campanya difamatòria que vol fer creure que l'Ajuntament té tractes de favor amb alguns i això no és veritat”, diu l'alcalde.

Entre els noms d'altres regidors que tindrien un deute amb la hisenda local, també ha circulat el de Josep Manuel Gallego, cap de llista de Plataforma Cívica; Gallego, però, assegurava que l'únic retard que va tenir era pel pagament de l'IBI, d'uns 1.500 euros, que ha anat pagant a terminis.

LA FRASE

Em dol que s'estiguin filtrant dades personals, és una campanya difamatòria
Xavi Sanllehí
Alcalde de Castelló


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA

La participació a la demarcació creix poc i se situa en un 57%

girona

Victòria històrica dels socialistes a Tarragona

TARRAGONA

Victòria històrica del PSC, que es prepara per governar

barcelona