Política

MANEL ROQUETA

CANDIDAT DEL PSC A SANTA COLOMA

“Dins del partit no veig cap desmoralització”

“Entre tots hi ha hagut bona entesa i n'estic molt content”

“La tenim pràcticament feta: qui no estava a gust ha marxat”

De 61 anys i cuidador personal d'un familiar directe dependent, Roqueta havia estat carnisser durant molts anys. És cap de llista per segon cop
j. CASTRO / ICONNA

Manel Roqueta és cap de llista del PSC a Santa Coloma per segon cop. Les coses han canviat molt des del 2011: dos dels tres regidors electes són ara a la llista de Moviment d'Esquerres (MES) i el procés sobiranista ha deixat el PSC en mal lloc. Però Roqueta creu que tindran un bon resultat.

Amb quina aspiració es presenta el PSC?
El PSC sempre aspira a oferir la millor oferta i a governar.
Què oferiran a Santa Coloma?
El programa, que estem enllestint, no és gaire diferent del 2011. L'objectiu és la creació de treball. Quan arribi la recuperació econòmica, vindran empreses a Santa Coloma.
Es va ocupar el primer polígon industrial, però en el segon està força desocupat.
És que no hi ha moviment a l'economia. Hem ofert, des del govern municipal, sòl públic industrial a bon preu. La feina nostra, l'hem feta, però de moment les empreses no volen invertir. A més, hem obert el centre comarcal de negocis, i n'estem orgullosos. Ja figurava en el programa [del PSC], i és un bon lloc d'acollida d'empreses perquè es generi ocupació.
Dos dels tres regidors del PSC [Teresa Garcia i Julio Fidalgo] van deixar el partit. Com va afectar l'equip de govern?
A mi no m'ha canviat gens. Fem exactament el mateix. Quan et presentes, intentes aplicar el programa, però tant o més important és la relació personal. Entre tots [9 regidors, 6 dels quals de CiU], hi ha hagut bona entesa i n'estic molt content.
Solà no es presenta, hi ha MES (amb dos antics regidors del PSC), hi ha una llista independent. Com preveu que serà el 24 de maig?
Com més llistes, més dispersió de vot hi haurà. És lògic. I hi ha més elements imprevisibles que mai.
El procés sobiranista ha deixat en mal lloc el PSC. Com ho ha viscut?
No veig que hi hagi desmoralització en el PSC. Estem treballant molt a gust, a diferència de fa uns mesos. La llista, la tenim pràcticament feta, i qui no estava a gust ha marxat.
Vostè és federalista? Catalanista?
No m'agraden les etiquetes. El PSC és catalanista i, personalment, sóc federalista convençut, més que mai. Com diu en Miquel Iceta [primer secretari], és la millor solució i l'única.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia