Política

Es constitueix formalment «Guanyem Catarroja»

Mig centenar de persones li fan costat al projecte i signen un primer manifest

Vora mig centenar de persones es van reunir ahir a Catarroja interessades com estaven en fer una política participativa i constituir una plataforma ciutadana capaç de rescatar la democràcia i empoderar la ciutadania amb noves perspectives per sumar allò que els uneix.

Ela assistents van coincidir en tirar endavant aquest projecte que consideren no ha de ser una “sopa de sigles” sinó la suma de totes les sinergies ciutadanes existents a aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

Hom coincidí en assenyalar el moment històric pel que passa la societat en general i Catarroja en particular i subratllaren la necessitat de reconstruir una ciutat acollidora, més sostenible i recuperadora dels serveis essencials.

Els presents van donar suport al primer Manifest de la Plataforma, on es denuncia la política antisocial que porta endavant l'actual consistori i van decidir aprofundir en el dret a decidir com ha de ser la ciutat que necessita la ciutadania en el seu conjunt, farts com estan i indignats de les falses promeses.

Pel moment, més de 80 persones han signat mitjançant les plataformes socials aquest manifest i s'ha decidit tornar a mantenir una nova assemblea per al dimarts 16 de desembre per tal de formular calendari i procediments per continuar tirant endavant aquest projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.