Política

Diana Morant anuncia la candidatura a les primàries per a l'alcaldia de Gandia

Assegura que la vila necessita un canvi urgent, perquè “es mereix un govern obert, decent i sense persecucions que mire pel bé comú de tots i no solament per la butxaca d'uns pocs”

La secretària general del PSPV-PSOE de Gandia, Diana Morant, ha anunciat hui la seua candidatura a les primàries del Partit Socialista per a l'alcaldia de la ciutat, en la qual ha indicat la seua clara intenció de presentar-se a les eleccions municipals de 2015, “liderant el nou projecte que els Socialistes de Gandia ja estem construint, amb la vocació de ser socialment majoritari i integrador”.

Morant ha destacat que “Gandia necessita un canvi urgent, perquè la ciutat es mereix un govern obert, decent i sense persecucions que mire pel bé comú de tots i no solament per la butxaca d'uns pocs”.

Diana Morant considera que “és l'hora dels valents”, per la qual cosa anima a la participació en el procés de primàries mitjançant el lema “Anem!”. Morant ha recalcat que serà candidata amb el suport majoritari dels companys de l'Agrupació Socialista de Gandia, però també amb el de tots aquells gandians que voluntàriament desitgen participar en aquest procés. D'esta manera, les primàries s'obriran no solament als militants, sinó també a tots els ciutadans.

Per a la candidata a primàries de l'Agrupació Socialista de Gandia, “els gandians ens mereixem que des de l'Ajuntament se'ns tracte com a ciutadans i amb respecte. Gandia necessita un canvi perquè els ciutadans ja estem farts de tanta mentida, de tanta propaganda i que no se'ns perseguisca als quals no pensem com el qual ara ens mal governa”.

En aquest sentit, Diana Morant opta a les primàries perquè es considera una enamorada de Gandia. “Estic convençuda que mereix la pena implicar-se i esforçar-se cada dia més per tots els gandians, que necessiten saber que hi ha un horitzó d'esperança”, assenyala Morant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia