Política

L'alcalde de Tarragona nega haver rebut dietes de l'FMC

Josep Fèlix Ballesteros desmenteix haver cobrat més de 5.000 euros i apel·la a una part de l'atestat policial on no apareixien les transferències

Fonts del consistori expliquen que malgrat estar incloses al pressupost de la federació, aquestes dietes no es van cobrar mai

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha negat haver rebut dietes de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), tal com ha fet públic aquest dijous la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, que parla de “sobresous” encoberts.

Ballesteros s'ha afanyat a desmentir rotundament que hagi cobrat dietes per un total de 5.397 euros, i ha fet arribar als mitjans de comunicació un foli de l'informe policial on assegura que a la documentació i comptabilitat comissada el 27 de novembre del 2012 no s'han localitzat les transferències cap a l'alcalde de Tarragona.

Fonts de l'alcaldia han detallat a l'ACN, que aquestes dietes estarien incloses al pressupost de l'FMC però que Ballesteros no les va arribar a cobrar mai.

El mateix atestat dels Mossos diu que aquests diners sí que consten a la informació lliurada per l'FMC el 27 de juny del 2013. El motiu seria que les dietes estarien pressupostades als comptes de la Federació però Ballesteros no les va arribar a cobrar mai perquè no va facilitar el número de compte bancari quan se li va requerir.

La Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció ha fet públic aquest dijous que està estudiant demanar la imputació dels 44 càrrecs de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), que segons l'entitat haurien rebut “sobresous”. L'organització ha explicat que va rebre tota la informació aquest dimecres i que ara l'estudiarà amb detall, ja que es tracta de 3.000 folis. Si una vegada analitzada aquesta informació consideren que sí que hi es van cobrar sobresous demanaran la imputació i exigiran la dimissió dels afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a gaza

Israel i Hamas tanquen la ronda de negociacions sense avenços

barcelona
llengua

Multitudinària manifestació pel català a Palma

barcelona
política

Puigdemont insta a plantejar a l’Estat una proposta unitària sorgida del Parlament

barcelona
estat francès

Xi Jinping arriba a París per tractar els conflictes entre la Xina i la UE

barcelona
hongria

Milers de persones es manifesten contra Orbán en un feu del seu partit

barcelona
POLÍTICA

El PP diu que farà gratuïta l’educació de 0 a 3 anys

SANT FELIU DE GUÍXOLS
POLÍTICA

ERC fa una crida a concentrar el vot progressista

BANYOLES
guerra a gaza

Netanyahu no acceptarà acabar la campanya militar per acordar un alto-el-foc

barcelona
POLÍTICA

Junts vol fer auditories de l’habitatge per ajustar l’oferta i la demanda

PUIGCERDÀ