Política

Elena: “No aniré a un altre partit polític”

El líder d'Avancem argumenta que treballa per reorganitzar l'espai socialista català, un espai que Catalunya necessita”

Joan Ignasi Elena reitera que decidirà si deixa l'escó en el proper 28 de juny durant l'assemblea d'Avancem

El diputat Joan Ignasi Elena vol reorganitzar l'espai polític del socialisme català. “No aniré a un altre partit polític”, ha aclarit aquest dijous en declaracions a El Matí de Catalunya Ràdio, després que ahir anunciés que, al costat d'altres militants, com ara Jordi del Rio i Fabián Mohedano, del moviment crític Avancem, abandonen el PSC.

“Crec que hi ha molta gent dins del PSC i fora del PSC, i que la gent que ha anat abandonant el partit en aquests últims temps necessita reorganitzar-se”, ha argumentat Elena. Per això, “no aniré a un altre partir polític, treballo per reorganitzar l'espai socialista català, un espai que Catalunya necessita”, ha sentenciat.

En aquest sentit, el líder d'Avancem ha avançat que és possible “que conformem un altre actor electoral, que es relaciona amb la resta de partits. Treballem amb intensitat per a les pròximes eleccions municipals, on les coalicions no han de ser generals”.

Joan Ignasi Elena ha reiterat també que el proper dia 28, en l'assemblea d'Avancem a Sant Feliu de Codines, decidirà si deixa l'escó o no: “La política és una qüestió col·lectiva i considero que el lloc on fer-ho és amb la gent que he estat treballant aquest temps”, ha conclós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia