Política

El PSC de l'Ebre es bolca en la cadena humana

Revolta socialista a les Terres de l'Ebre. Alcaldes i regidors del PSC de les comarques de la Terra Alta, la Ribera d'Ebre, el Baix Ebre i el Montsià desobeiran la direcció del partit i participaran a la cadena humana per la independència de l'Onze de Setembre. Els alcaldes de Deltebre –quarta ciutat més poblada de la zona–, Flix i Corbera d'Ebre, a més dels de Xerta, Ginestar, Batea, Bot, Pinell de Brai i la Fatarella, van confirmar ahir a aquest diari que hi assistiran sense cap dubte. També hi aniran alguns regidors socialistes d'Amposta, Ulldecona i la Sénia.

La primera secretària del PSC a les Terres de l'Ebre, Núria Ventura, va mostrar el seu “respecte” tant pels qui hi vagin com pels qui no, i va demanar que aquest també sigui el plantejament del partit en l'àmbit nacional. Ventura, membre del corrent crític Avancem, es planteja participar a la cadena. “Estic escoltant molta gent, en el territori i en el partit, i prendré la meva decisió”, va expressar.

Un dels alcaldes del PSC més favorables a la Via Catalana és el batlle de Flix, Marc Mur. “Tinc clar que hi vaig per la independència. Nosaltres estem a favor del dret a decidir i jo, personalment, he fet un pas més.” Mur, que assistirà amb els cinc regidors socialistes de Flix al tram del Perelló, un dels menys plens de la Via Catalana, demana que el PSC “canviï de rumb” si vol subsistir a les Terres de l'Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona