Política

El ‘rei' confirma l'assistència

L'actor Toni Albà portarà el seu personatge el 3 d'agost a Girona, al festival ‘Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat'

El ‘monarca' farà un parlament i serà rebut amb una marea d'estelades distribuïdes entre el públic

En un acte que té com a lema la llibertat no hi podia faltar una autoritat com el rei Toni Albà, que assistirà al festival Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat, el dia 3 d'agost, a la Devesa de Girona. El monarca més hilarant de l'escena catalana no es perdrà l'esdeveniment i participarà d'una manera activa en el programa d'actes que s'està preparant, que inclourà la presentació d'una sorpresa que El Punt Avui prepara per a l'agost.

El dia del festival està previst que aquest rei tan estimat per l'audiència televisiva i teatral faci un parlament després d'efectuar una entrada triomfal enmig d'una marea d'estelades que es distribuiran.

Tot un clàssic

Toni Albà és una de les últimes incorporacions d'un programa del festival que encara té algunes altres novetats per presentar en els pròxims dies. Toni Albà (Vilanova i la Geltrú, 1961) és un dels noms més coneguts de l'escena catalana, amb una llarga trajectòria abans que les seves imitacions a la televisió el convertissin en un personatge popular i estimat al país. La seva paròdia del rei Joan Carles, que fa des de fa una dècada, és un dels personatges que l'han fet mediàticament més conegut, últimament en els programes Polònia i Crackòvia de TV3. Aquesta temporada també ha interpretat el paper de rei en l'obra musical La família irreal, que ha tingut un gran èxit de públic. Amb la seva caracterització monàrquica, l'actor vilanoví també ha estat cridat per molts ajuntaments catalans
per fer de pregoner.

Un actor compromès

En l'àmbit ciutadà, Albà s'ha compromès activament amb algunes iniciatives de la societat civil com per exemple la campanya contra els peatges a les autopistes #novullpagar. També ha participat en diversos actes de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

La CUP defensa “passar a l’ofensiva” pels drets lingüístics

GIRONA
guerra a europa

Els EUA acusen Rússia d’usar armes químiques contra les forces ucraïneses

barcelona

Fins a 200.000 euros per a inversions a decidir entre la ciutadania

CASTELLAR DEL VALLÈS
política

El PP posa de model l’educació castellana perquè allà “no hi ha manipulació”

barcelona
unió europea

La UE donarà al Líban 1.000 milions d’euros per a la gestió de refugiats

barcelona
GIRONA

El PP aposta per una educació trilingüe i amb llibertat per escollir centre

GIRONA
navarra

Detenen a Pamplona el sindicalista andalús Óscar Reina

barcelona
estats Units

La policia entra a la universitat de Califòrnia i deté desenes d’estudiants propalestins

barcelona
política

La CUP proposa una renda bàsica de 900 euros

barcelona