Política

Un festival de nou hores amb propostes per a tothom

El concert del 3 d'agost, organitzat per El Punt Avui, inclourà dues cercaviles, sardanes, cantants i grups d'animació infantil, cantautors, rumba i salsa, cant coral, grups de pop-rock, ska, reggae

El cartell de la tercera edició del festival ‘Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat', destaca per l'àmplia varietat de la seva oferta i per la qualitat dels grups i artistes que hi participen. El Punt Avui organitza aquest concert el dissabte, 3 d'agost, a la Devesa de Girona, i es preveu que la festa comenci a les cinc de la tarda amb una cercavila de gegants i capgrossos, acompanyats de grallers i timbalers, que sortint de la Plaça de Catalunya de Girona i anirà fins al recinte, on la Cobla Ciutat de Girona tocarà una sessió de sardanes.

Jordi Tonietti i el grup Macedònia animaran la primera part del concert, en una proposta pensada pels més petits. A partir de les 8 del vespre, els grups Acció, La porta dels somnis, Andreu Rifé i Le Croupier tocaran mitja hora cadascun fins arribar a la intervenció enregistrada de Santi Arisa, que no podrà ser-hi per compromisos anteriors.

La coral Poble que Canta obrirà el tercer bloc que inclourà l'històric cantautor Pere Tàpies i el sempre original Quim Vila, amb el qual s'arribarà a mitjanit. Serà l'hora del pop-rock i la potència escènica de Glaucs, Lax'N'Busto i els Deskarats que clouran el concert al arribar a les dues de la matinada.

En total, entre vuit i nou hores d'entreteniment, ja que el festival es complementa amb fira d'entitats i jocs infantils. El cartell no està tancat i no es descarten noves incorporacions.

Des d'ahir ja es poden adquirir les entrades per internet a la plana web del diari. El preu de l'anticipada és de 12 euros, i de 6 euros pels subscriptors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

El PP aposta per una educació trilingüe i amb llibertat per escollir centre

GIRONA
navarra

Detenen a Pamplona el sindicalista andalús Óscar Reina

barcelona
estats Units

La policia assalta la universitat de Califòrnia per desallotjar els manifestants propalestins

barcelona
política

La CUP proposa una renda bàsica de 900 euros

barcelona
regne unit

Anglaterra vota en unes municipals que marcaran el futur de Sunak

barcelona
Memòria democràtica

Documenten treballs forçats de presos republicans per construir una carretera al Solsonès

Barcelona
política

Puigdemont repta ERC a dir que en cap circumstància farà Illa president

barcelona

El PSC vol explicacions per la suspensió de la Fira de l’1 de maig

OLOT
política

Aprovat automàticament el pressupost de l’Ajuntament de Barcelona

barcelona