Política

Millo: “No m'imagino el director de la Policia o la Guàrdia Civil interferint en una investigació que porta un altre cos”

El portaveu del PP de Catalunya demana al govern que doni explicacions i assumeixi responsabilitats “caigui qui caigui”

Acusa ERC de “segrestar” els pressupostos de la Generalitat

El portaveu del PP al Parlament i vicesecretari d'Acció Política del partit, Enric Millo, ha insinuat aquest diumenge que el director general dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, ha interferit d'alguna manera en la investigació dels casos d'espionatge relacionats amb l'agència de detectius Método 3.

El portaveu popular ha assegurat que aquest “no és un afer menor” perquè, segons ell, “implica que el director general dels Mossos està interferint en un cas d'espionatge polític que investiga el jutge, els fiscals i la Policia Nacional”. “No m'imagino el director general de la Policia o de la Guàrdia Civil interferint en una investigació judicial que porta un altre cos policial”, ha reblat.

I és que per Millo, “la presència del cotxe de Manel Prat a les rodalies de la casa del director de Método 3 just abans de ser detingut i el fet que recollís una periodista que sortia del seu domicili és un tema molt greu que s'ha d'explicar”. Tot i que el departament d'Interior ha desmentit aquesta informació, el popular ha insistit a preguntar què hi feia el cotxe de Prat allà. “El director dels Mossos d'Esquadra era dins del vehicle o el vehicle policial va traslladar la periodista on l'esperava Prat? Què tem el Govern de CiU que el fa interferir en una investigació policial? Què ha de tapar, sobretot quan hem sabut que el director general de presons, Xavier Martorell, també està relacionat amb l'agència de detectius?”, ha continuat. Al seu parer, “totes aquestes preguntes necessiten resposta i explicacions clares i concloents”. Millo ha avançat que el seu partit demanarà “responsabilitats al Govern, caigui qui caigui”.

D'altra banda, el portaveu del PP al Parlament ha recordat que “avui la Generalitat ja hauria d'haver presentat els pressupostos pel 2013” i ha atribuït el retard a què “ERC té els comptes segrestats”. Segons ells, els republicans no s'escuden donant la culpa al govern de Mariano Rajoy i a més exigeixen a Mas “que també ho faci com a condició per aprovar-li els números”. “CiU i ERC tenen un comportament irresponsable i covard i això no és el que avui necessita Catalunya ja que cal responsabilitat i coratge per gestionar els comptes de tots els catalans amb la màxima eficiència”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

Cañigueral (ERC): “Hem de garantir l’accés a una educació pública i de qualitat”

GIRONA
política

Més de 100 candidatures opten al Secretariat Nacional de l’ANC

barcelona
política

Paneque: “El municipalisme, el gran damnificat pels governs nacionalistes”

girona
colòmbia

Colòmbia notifica formalment a Israel la ruptura de relacions diplomàtiques

barcelona
Política

Vergés sosté que l’estació del TAV a l’aeroport és “absolutament prioritària”

vilobí d’onyar
estats units

El jutge aclareix Trump que l’ordre de silenci només l’afecta fora del tribunal

barcelona
estat francès

Desallotgen una protesta propalestina a la Sciences Po de París

barcelona
memòria

El TSJC considera que la protesta contra la tortura no és transversal

barcelona
societat

El PSC demana al govern una resposta serena a les pintades en establiments

girona