Política

S'inicia a Alboraia la campanya “#soterremeldeute”

L'activitat busca la condonació d'un deute de 26 milions d'euros, quantitat equivalent al pressupost de dos anys del municipi

Després de mesos de converses per aconseguir el major suport possible, Compromís per Alboraia inicia la campanya #soterremeldeute amb l'objectiu d'assolir una de les seues més importants propostes electorals, la condonació del deute del soterrament de la línia 3 del metro al seu pas per Alboraia.

Per a Compromís per Alboraia, el deute sempre ha sigut inviable de pagar per a l'ajuntament d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, ja que les previsions financeres estaven fonamentades en perspectives urbanístiques que s'han demostrat irreals. En opinió de la coalició, una operació d'estes magnituds només pot ser realitzada per la Generalitat, que és qui té en exclusiva les competències i la capacitat econòmica.

La campanya “#soterremeldeute” s'estructurarà en tres fases: transparència, participació i solució. En la primera d'elles, que es realitzarà al mes de gener, la coalició buscarà informar a la ciutadania de les característiques del deute i de les seues implicacions.

En eixa línia es presenta el web www.soterremeldeute.com i el hashtag #soterremeldeute, que farà servir per la campanya a les xarxes socials. A més, la ciutadania d'Alboraia rebrà un exemplar de la seua publicació, El Cresol, amb un article especial al respecte, consultable també en versió digital.

La segona fase, sol·licitarà durant el mes de febrer el suport ciutadà al projecte, mitjançant la recollida de signatures i les mostres d'adhesió pública. Finalment, la campanya tractarà de trobar solució, en la seua fase final, amb la presentació d'una moció al ple de l'ajuntament i una proposta de condonació del deute a les Corts Valencianes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Guerra a Gaza

Biden afirma que hi hauria “un alto el foc demà” si Hamàs allibera els ostatges

Barcelona

Puja la participació respecte el 2021 i se situa al 26, 9% a la una de la tarda

BARCELONA
guerra a europa

S’intensifiquen els atacs russos a Khàrkiv

barcelona

Els candidats voten fent crida a la participació amb alguns laments pel col·lapse a Rodalies

BARCELONA
política

En marxa la jornada electoral del 12M amb més de 2.500 col·legis per anar a votar

barcelona
caucas

Nova massiva protesta contra la llei “d’influència estrangera” a Geòrgia

barcelona

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona

Quinze opcions i sense mascareta

Girona