Política

El PP d'Alboraia vol gastar-se 3000 euros per crear una comissió taurina

Hi ha previst un ple extraordinari el 27 de desembre per a discutir sobre aquesta proposta

Compromís per Alboraia critica l'actitud frívola del PP per demanar un ple extraordinari per a crear una comissió informativa especial d'assumptes taurins, quan ho hagueren pogut incloure a l'ordre del dia del ple ordinari de desembre, o al de gener. A més a més, la constitució d'un consell taurí es un fet totalment innecessari, ja que existeix una federació que agrupa i coordina les penyes.

Per a Compromís per Alboraia, un òrgan de participació que agrupe totes les entitats festives i també les associacions veïnals seria el fòrum adequat per a arribar a un consens i el procés de negociació ja estava iniciat per l'equip de govern.

Des de la coalició nacionalista, es valora molt negativament la petició del ple extraordinari per part del PP i s'opina que “el Partit Popular està malbaratant una oportunitat que els facilita la legislació vigent, perquè estan dilapidant recursos i diners municipals per a tractar temes que no són ni urgents ni són importants. No estem per començar a fer comissions especials de coses molt concretes i formades per regidors”.

Els regidors de la coalició valencianista pensen que els veïns han de participar donant l'opinió de tots els temes i tenen dret a poder opinar i decidir sobre la ubicació dels bous en el calendari festiu d ela vila.

La convocatòria del ple extraordinari inclou dos punts, els referents a la creació de la comissió informativa especial d'assumptes taurins i la creació de la comissió informativa especial de protecció civil.

Per als denunciants, la urgència dels temes no justifica la convocatòria especial de la sessió plenària i és per això que demana responsabilitats al PP pel seu comportament i pel malbaratament de recursos municipals, que “al cap i a la fi són recursos de tots els veïns i veïnes del poble”.

Quan a la temàtica proposada, els regidors de Compromís pensen que “l'única intenció del PP és tindre un protagonisme que no té d'altres formes més constructives, i polititzar les festes del nostre municipi”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Guerra a Gaza

L’exèrcit israelià reprèn l’ofensiva al nord de l’enclavament palestí

Barcelona
Guerra a Gaza

Biden afirma que hi hauria “un alto el foc demà” si Hamàs allibera els ostatges

Barcelona

La participació a les 18 hores s’alenteix i s’equipara a les més baixa del 2021

BARCELONA
guerra a europa

S’intensifiquen els atacs russos a Khàrkiv

barcelona

Els candidats voten fent crida a la participació amb alguns laments pel col·lapse a Rodalies

BARCELONA
política

En marxa la jornada electoral del 12M amb més de 2.500 col·legis per anar a votar

barcelona
caucas

Nova massiva protesta contra la llei “d’influència estrangera” a Geòrgia

barcelona
Pròxim Orient

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona