Política

La CUP pregunta si ha d'anar al Parlament

La CUP ha iniciat un seguit de sessions de treball al llarg del territori perquè els militants, simpatitzants i veïns en general valorin la conveniència que la formació formalitzi una candidatura a les eleccions al Parlament. A més de la militància estricta de la CUP, en aquestes trobades hi ha la presència de representants d'altres organitzacions de l'esquerra independentista, així com col·lectius locals, casals i ateneus de diferents punts de les comarques gironines, amb l'objectiu d'obrir al màxim de la societat civil l'ideari de la CUP i el seu projecte social i independentista. Aquest debat, que es basa en assemblees populars obertes a la ciutadania, culminarà el proper 13 d'octubre amb una assemblea nacional extraordinària, en què tota la militància de la CUP ratificarà la decisió que s'hagi pres sobre la conveniència de presentar-se i intentar tenir finalment, i després d'anys de debat, representació parlamentària. Aquest no és un debat nou, però l'avançament de les eleccions ha precipitat una decisió dos anys abans del que estava previst.

A les comarques gironines aquestes trobades obertes se celebraran a Figueres i Santa Coloma de Farners (dimecres, 10), Girona (dijous, 11) i Olot (divendres, 12), a més de les que ja s'han celebrat a poblacions com ara Sant Joan de les Abadesses o Celrà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Ponsatí deixa la primera línia política

barcelona
estats units

Trump lidera les enquestes amb Biden tocat per Gaza

barcelona
POLÍTICA

L’ANC reclama a l’independentisme bloquejar el possible govern d’Illa

barcelona
política

Parlon: “El PSC no donarà suport a una investidura de Puigdemont”

barcelona
política

Aragonès deixa la primera línia política

barcelona
política

Puigdemont també presentarà candidatura a la presidència

Argelers de la Marenda

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona