Política

L'alcaldessa d'Aldaia multa els socialistes per penjar pancartes

El text critica les promeses incomplides de Carmen Jàvega per poder arribar a l'alcaldia

La multa interposada ha estat de 900 euros

Per als socialistes d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, la intenció de l'alcaldessa amb la multa de 900 euros, sols és censurar els missatges que li resulten incòmodes i restringir la llibertat d'expressió a la vila.

Segons sembla, en aquest cas, Jávega i el PP d'Aldaia pretenen amagar les crítiques que s'incloïen als textos de les esmentades pancartes sancionades i en les que es recorda que en 12 mesos, més de 500 veïns han perdut el seu lloc de treball, quan Carmen Jávega va garantir en campanya, que crearia 500 llocs de treball per any en la localitat.

Els socialistes no oculten la seua sorpresa i estupor davant aquesta multa de 900 euros, de la que no hi ha cap precedent ni tan sols en temps de govern autocràtic i fins i tot feixistes.

Davant aquesta situació, en el moment d'obrir-se l'expedient sancionador, els socialistes aldaiers van proposar la municipalitat, l'elaboració d'una normativa referida a cartelleria als carrers de la ciutat , proposta que no ha rebut cap contestació per part de la que ara sustenta la majoria absoluta de la Corporació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.