Política

Oportunitat per descobrir els encants de Girona

La revista ‘National Geographic' va situar la capital gironina com una de les millors destinacions mundials

Els assistents al concert poden redescobrir el call i els nombrosos encants de la ciutat

Les més de deu mil persones que assistiran avui a la tarda a la gran festa i al macroconcert Catalunya vol viure en llibertat poden aprofitar la resta de la jornada per descobrir les múltiples ofertes turístiques i d'oci que ofereix la ciutat de Girona. Sens dubte que no es pot passar una jornada a la capital gironina sense deixar-se perdre pels carrerons del call per descobrir el seu ric passat històric fins a topar amb la majestuosa catedral amb la seva imponent escalinata als peus, sense oblidar l'excepcional Tapís de la Creació, que es pot observar ara acabat de restaurar en el tresor de la catedral. Un conjunt monumental que completa també l'altiva silueta de Sant Feliu. No en va, la prestigiosa revista National Geographic va situar Girona com una de les deu destinacions mundials de primavera pel seu encant.

Una de les millors panoràmiques sobre la ciutat es pot obtenir recorrent els diversos trams de muralla que permeten comprovar el contrast entre el Barri Vell i les zones més noves de la ciutat. La vista de les acolorides cases sobre el riu Onyar s'ha convertit en una de les imatges de postal més conegudes pels visitants de la ciutat. Els que viatgin amb mainada també poden gaudir de diverses zones verdes on els més petits poden jugar sense perill, com serien les ribes del Ter a Fontajau, amb una gran extensió de gespa, o el parc del Migdia, a l'Eixample gironí, que s'ha convertit en un dels punts de trobada més característics dels gironins les tardes i els caps de setmana, amb el seu estany artificial, una zona de bar i una àmplia zona també de gespa per gaudir-ne sense perills.

La sorpresa del Gironès

Tots els que es desplacin amb vehicle propi també ho poden aprofitar per descobrir paisatges de la comarca del Gironès que sovint passen desapercebuts. Sortir de Girona en direcció cap a Sant Gregori per gaudir de l'impressionant paisatge que ofereix la vall de Llémena, així com els petits pobles que la componen. També és un encert aprofitar les vies verdes que van de la ciutat cap a la Garrotxa o cap a Cassà i Llagostera per gaudir d'un paisatge que alguns comparen amb el de la Toscana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Salvador Illa
Candidat del PSC al 12-M

“Junts no és l’opció amb més afinitat per governar”

Barcelona
Eloi Badia
Cap de llista dels Comuns a la circumscripció de Girona a les eleccions catalanes

“Cal invertir en transport públic perquè sigui efectiu”

Girona
Política

La campanya arriba al pic amb crides als indecisos

Barcelona

Garantit el 2% a la cultura

Barcelona
POLÍTICA

Esquerra aposta per un model turístic de qualitat

LLORET DE MAR
POLÍTICA

El PSC vol posar en marxa la T-Mobilitat a la demarcació

SANTA CRISTINA D’ARO
regne unit

Khan és reelegit alcalde de Londres en la victòria laborista en els comicis locals

barcelona
ARGELERS de la marenda

El cap de llista de Junts per Girona apel·la als indecisos

ARGELERS
GIRONA

La CUP insta a reprendre el procés d’independència

GIRONA