Política

L'alcaldessa d'Aldaia denuncia el PSPV per penjar unes pancartes

Els socialistes asseguren que Jávega vol desmuntar l'acció fiscalitzadora de l'oposició i silenciar les accions destructives de 12 mesos de desgovern popular

L'alcaldessa d'Aldaia, Carmen Jávega, ha ordenat retirar les pancartes penjades pel PSPV-PSOE de la localitat on es criticava l'augment de 500 aturats més durant el primer any de govern del PP. Als llençols es feia referència a la promesa electoral estrela amb que Jávega arribà a l'alcaldia i es denunciava l'estil dictatorial i repressiu amb que l'alcaldessa comanda l'Ajuntament.

L'alcaldessa, a més d ela retirada d eles esmentades pancartes, ha ordenat un expedient sancionador a la formació política opositora, que comportarà una multa afegida.

Els socialistes d'Aldaia denuncien la dictadura del silenci que implanta el Pp d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta durant el primer any de govern i afigen que l'objectiu d'aquelles que disposen de majoria política a l'ajuntament, és “silenciar, tapar i ocultar les barbaritats comeses des que es van fer càrrec del govern local”.

Segons el grup polític afectat, la censura començà amb el tancament precipitat de l'emissora de ràdio municipal i ha continuat amb reiterades amenaces tendents a desmuntar l'acció opositora i fiscalitzadora de la resta de partits que configuren la Corporació Municipal.

S'ha de recordar però que, en l'anterior legislatura, quan Jávega ocupava un seient a l'oposició, va liderar una campanya de descrèdit polític amb pancartes de denuncia que mai no es van despenjar.

El síndic portaveu dels socialistes d'Aldaia, el regidor Guillem Lujan assegura que “amb aquestes actituds, lluny de callar la nostra veu, aconseguiran que prenga més cos i més força, perquè no estem disposats a callar. Este disposats a fer prevaldre la veritat i a contar-la.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.