Política

Crespo declararà almenys tres dies davant el jutge d'Emarsa

El magistrat preveu un interrogatori extens

El titular del jutjat d'instrucció núm. 15 de València, encarregat de la investigació del presumpte forat econòmic de 25 milions d'euros en la gestió de la depuradora de Pinedo, ha acordat assenyalar tres dies –els 28, 29 i 30 de març– per a la declaració de l'expresident d'Emarsa, Enrique Crespo, qui també va ocupar els càrrecs de vicepresident de la Diputació i alcalde de Manises.

Crespo, imputat en la causa per delictes de malversació de cabals públics continuat, falsedat documental i contra la hisenda pública, es troba en llibertat provisional amb l'obligació de comparéixer setmanalment en el jutjat.

L'expresident d'Emarsa també va aportar voluntàriament el seu passaport, caducat, i va afirmar que no pensava escapolir-se de la justícia per l'arrelament que té al País Valencià.

El jutge també ha ordenat 11 noves citacions: la de Juan Carlos Gimeno, el dia 4 d'abril; la d'Antonio José Arnal, el 17; la d'Eva María Marsal, el 18; la d'Aurora Mercedes Cubillos, el 19; la de Daniel Calzada, el 24; i la d'Oleksandr Kurales, el 25.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.