Política

El jutge d'Emarsa embarga els béns de Crespo

També expedeix una requisitòria per a indagar el parador de les traductores romaneses

El jutjat d'instrucció número 15 de València ha procedit a dictar l'embargament preventiu dels béns declarats per l'exalcalde de Manises i exvicepresident de la Diputació de València, Enrique Crespo, per cobrir la fiança de 25.000 euros ordenada el 30 de gener per fer front a les responsabilitats pecuniàries fixades en relació amb el cas Emarsa.

En el llistat de béns a embargar figuren dos habitatges de l'imputat, dos vehicles, i bons de la Generalitat valenciana per un import de 48.000 euros. En la resolució s'assenyala que, a falta de la taxació pericial, aquests béns poden resultar insuficients, i s'ordena embargar també els saldos de sis comptes bancaris i una plaça de garatge.

Contra aquesta resolució, Crespo pot interposar un recurs de reposició, sense efectes suspensius sobre l'embargament mentre es resol el possible recurs.

D'altra banda, el magistrat del cas, Vicente Ríos, ha expedit, entre altres diligències, una requisitòria per indagar el parador de persones allotjades en diversos hotels per compte d'Emarsa “i de què el Sr. Cuesta Anguix va dir que presentaren serveis per a Emarsa com a traductores”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.