Política

La nova executiva d'ERC de Girona escalfa motors pel 2015

El nou president regional d'ERC a Girona i exalcalde de Torrella de Montgrí, Josep Maria Rufí, s'ha proposat com a eix principal del seu mandat preparar l'assalt a les eleccions municipals del 2015. Segons Rufí cal aprofitar, segons diu, les últimes enquestes que marquen un repunt a l'alça d'ERC i de l'independentisme: “Hem de vertebrar territori, generar autoestima i obrir el partit de portes enfora”, va valorar Rufí.

El president d'ERC vol treballar acuradament per captar totes les sensibilitats que hi ha dins la família republicana gironina per enterrar vells i, diu, superats discursos enfrontats: “Hi ha importants entorns que en el passat ens van donar confiança i que ara penso que cal recuperar per enfortir el nostre discurs i també el nostre projecte.” Rufí, igual que també havia manifestat David Mascort, que liderava l'altra candidatura a la presidència, creu que ha arribat el moment de deixar de banda els vells sectors, la vella guàrdia, per centrar-se a obrir més ERC.

L'executiva

La nova executiva d'ERC queda estructurada amb Carles Bassaganya com a vicepresident; Mireia Mata, secretària d'organització; Roger Torrent, política municipal; Jordi Batcheli, petits municipis; Montse Rovira, imatge i comunicació; Xavier Corominas, finances; Jordi Casadevall, política institucional; Gema Clarissó, dona, cultura i llengua; Martí Fonalleras, formació; Martí Terés, partit en xarxa; Joan Àlvarez, estudis i programes; Agnès Lladó, política econòmica; Eduard Adrobau, política territorial; Eduard Coloma, turisme, i Narcís Freixas, comerç i empresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Albiach alerta que es disputen l’escó de Girona amb Aliança Catalana

girona

Paneque: “El projecte clau és la construcció del nou Trueta”

salt
Regne Unit

Cinc acusats per atacs contra negocis vinculats amb Ucraïna

Barcelona

Vergés reivindica un Govern que gestioni el territori atenent a la seva diversitat

ripoll
Àsia-Pacífic

La Xina i els EUA es retreuen el respectiu suport a Rússia i Taiwan

Barcelona
estat francès

Universitaris francesos se sumen a les protestes propalestines

barcelona
guerra a europa

Els aliats anuncien l’enviament a Ucraïna de míssils i artilleria

barcelona
escòcia

La crisi al govern escocès deixa en l'aire el futur del primer ministre

barcelona
Carib

Pren possessió el Consell Presidencial de Transició d'Haití

Barcelona