Política

Alarte proposa un acord de tots els grups perquè Rajoy no ubique l'ATC a Zarra

Responsabilitza Fabra de tot el que passe “a partir d'ara”

El secretari general del PSPV, Jorge Alarte, ha anunciat que proposarà “un gran acord” a tots els grups polítics de les Corts perquè, “encapçalats pel president de la Generalitat, Alberto Fabra”, exigisquen al govern estatal que no ubique el magatzem temporal centralitzat de residus nuclears (ATC) a Zarra.

Alarte ha advertit que si Fabra no subscriu l'acord, “haurà d'explicar als valencians les mentides i excuses que està utilitzant i que ja ni ell mateix es creu” i ha responsabilitzat Fabra i el PP “de tot el que passe a partir d'ara”. “Si el magatzem nuclear acaba a Zarra, el president de la Generalitat ens haurà venut de nou”, ha asseverat.

El síndic socialista ha manifestat que el PSPV “continuarà defenent, com ho ha fet sempre, els interessos dels ciutadans de la comarca i de la Comunitat” i ha anunciat que si finalment s'adjudica el magatzem nuclear a Zarra es mobilitzaran junt amb la societat valenciana. “Vam ser els socialistes valencians els que vam parar els peus al ministre socialista, Miguel Sebastián”, ha afirmat, “mentre el PP guardava un escandalós silenci”.

Alarte ha conclòs que “si Fabra no aconsegueix frenar Rajoy, haurà demostrat de nou que no té cap pes a Madrid, o que tot ha sigut una pantomima”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.